10 september 2020

Zelfgemaakte backdrop getest + mezelf herfstklaar maken


Er komt weer mooi weer aan de komende dagen. Met temperaturen van boven de 25 graden begin volgende week. Heerlijk nazomerweer dus. Ik begin echter al helemaal in de herfstmodus te komen. Ik voel dat ik naar natuur en bos getrokken wordt om van die geweldige herfstkleuren en -geuren te gaan genieten. Ook blijf ik ’s avonds weer graag binnen in mijn appartement om eigenlijk hetzelfde te doen als in het bos: genieten van de geuren en kleuren van de herfst. Die tover ik uit mijn oven tevoorschijn als ik weer eens aan het bakken ga. Het zomerfruit waar ik onlangs nog mee bakte wordt vervangen door chocolade, kaneel, appel en pompoen. Allemaal heerlijke ingrediënten om mee te werken in het meest geweldige seizoen van het jaar. Daar ben ik mezelf dus voor aan het voorbereiden zodat ik jullie de aankomende maanden kan voorzien van nieuwe recepten en blogs. Fijne tijden komen er aan, zin in!

Nu had ik toch nog wat zomerfruit in huis, het wordt tenslotte goed weer dit weekend, dus leek het me ook wel leuk om daar lekkere muffins van te maken.

Oh, en die backdrop die ik vorige week maakte en jullie over vertelde, die is goedgekeurd hoor. Hij is mooi van tint geworden en erg makkelijk en veelzijdig in gebruik. Ik heb hem deze week ingezet als ondergrond voor foto’s van de muffins en foto’s van de herfst-winter collectie Pickwickthee.

Dus mijn zomerfruit is nu op en mijn collectie herfstthee is binnen, laat die herfst dan maar komen, ik ben er klaar voor

Joew

Stay safe

Ken

RECENT POSTS

    Laat een reactie achter