Zakelijk portret

Zakelijk portret1

In een tijd waar het steeds belangrijker is om (online) zichtbaar te zijn, groeit ook het belang van een (zakelijke) portretfoto.
Jij als food ondernemer wil graag dat jouw verhaal zo volledig mogelijk aan je klanten verteld wordt. Des te meer je vertelt, des te beter ze je leren kennen. Deze simpele stap zorgt ervoor dat jouw klanten hun loyaliteit bij je neerleggen.
Om die verbintenis kracht bij te zetten is het cruciaal dat je ook jezelf laat zien. Een mooie portretfoto mag dan ook niet ontbreken.

"Mensen kijken niet enkel naar je merk maar zien ook graag de persoon achter het merk."

Voor zakelijke profielfoto’s voor bijvoorbeeld LinkedIn kan je bij mij terecht. Met mijn mobiele studio kom ik bij jou op locatie langs en portretteer ik jou en je personeel.
Hou je niet van die formele foto’s of passen die niet in jouw bedrijfsvisie? Geen probleem. Voor natuurlijke portretten maak ik ook graag tijd voor je. Dan kom ik ook naar jou toe en maken we gebruik van de ruimtes die jij ter beschikking hebt. Binnen of buiten, het kan allemaal.

In beide gevallen is het belangrijk dat jij je goed voelt in de situatie waarin de foto’s gemaakt worden. Deze uitstraling zie je namelijk terug in de foto.
Daarom gaan we ook eerst in gesprek met elkaar en bespreken we hoe jij geportretteerd wil worden en welke boodschap je over wil brengen.
We maken ook hier een leuke en memorabele shoot van met als doel sprekende portretten te maken die ervoor zorgen dat jouw klanten geen moeite hebben jou te leren kennen.

Wat kost het?

Mijn prioriteit is om jou unieke foto’s te bezorgen van hoogwaardige kwaliteit.
Met het meeste plezier steek ik dan ook mijn tijd en moeite in onze samenwerking zodat die kwaliteit voor jou ook zichtbaar wordt.

"Van een grondige voorbereiding naar een nauwkeurige shoot en zo door naar een vlekkeloze nabewerking"

Dit kost mij tijd. Voor de tijd die ik spendeer aan jouw project hanteer ik een richtprijs van tussen de €70-€100 per uur.
Elk project is echter anders en jouw wensen verschillen in die van mijn vorige klant. Contacteer me daarom voor een offerte op maat.

Ik ben een positief en meegaand persoon met een goeie portie creativiteit. Als je interesse hebt om met mij samen te werken, bel of mail me dan.