Workshops

We hebben tegenwoordig allemaal een camera op zak.
Altijd en overal gebruiken we onze smartphonecamera en deze is niet meer uit ons leven weg te denken. De camera’s in onze smartphone worden elk jaar sneller en beter en de kwaliteit van de foto’s neemt ook steeds toe.

  • Denk jij erover na om meer je smartphonecamera te gaan gebruiken?
  • Wil je dit doen terwijl je lekker eten kan fotograferen?
  • Wil je meer weten en leren over foodfotografie?

Dan is mijn workshop ‘Foodfotografie met de smartphone’ beslist iets voor jou!

Of je nu een liefhebber bent van food en/of van fotografie of je bent een ondernemer die dagelijks met eten bezig is, ik heb voor jou de perfecte workshop ontwikkeld.

In mijn workshops leer ik je op een ongedwongen manier hoe je aantrekkelijke foodfoto’s kan maken door de basisprincipes van fotografie toe te passen aangepast aan de smartphone. We bouwen een food set op met ondergronden, props en natuurlijk iets lekkers om te eten (wel eerst fotograferen, dan pas eten, deal?). We kijken naar het aanwezige licht en sturen dit bij waar nodig. Na die heerlijke foodshoot maken we onze foto’s nóg beter door ze te bewerken in de mobiele app van ‘Adobe Lightroom’. We sluiten af door onze foto’s met de wereld te delen.

Deze workshop is voor iedereen en er is geen voorkennis vereist. Het enige wat jij mee moet brengen is een opgeladen smartphone!

Klik op de workshop naar keuze voor meer informatie.