20 mei 2020

Wie ben ik?


Kijk mij, nu schrijf ik weer een blogpost. Mijn tweede. Waar gaat dit heen, waar gaat dit heen, haha?

Het leek me wel een goed idee om in deze post wat meer over mezelf te vertellen. Zo leer je mij alvast een beetje beter kennen en zal je merken dat wij vast een goeie match zijn met elkaar.

Dus, wie is Ken Stoffels?

 

In mijn ogen ben ik een positieve, optimistische kerel die in het bezit is van een luisterend oor. Ik hou van onafhankelijkheid en ik heb een drang naar het opdoen van steeds meer kennis.

 

Ik zie mezelf als positief en optimistisch, omdat ik overal goedheid in zie. Ik kan een negatieve ervaring op zo’n manier relativeren dat ik er altijd wel een positief punt voor mezelf uit kan halen. Vaak is dat een bevestiging van hoe iets niet moet. Het kan frustrerend zijn als dingen niet lopen hoe je wil dat ze lopen, dat ervaar ik ook vaak genoeg. Waar ik dan goed in ben is die frustratie aanvaarden en weten waar ze vandaan komt. Als ik dat kan dan krijgt mijn positivisme weer de bovenhand en weet ik dat ik ervan geleerd heb. Dan ben ik erachter gekomen hoe iets niet moet. En als ik weet hoe iets niet moet dan kom ik dichter bij hoe iets wel moet.

Ik ben niet de grootste prater. Als ik dan eens iets zeg, dan zeg ik ook gelijk iets wat een bepaalde draagkracht heeft, iets zinnigs. Praten om te praten doe ik over het algemeen maar zelden. Als ik weinig praat wil dat in mijn geval zeggen dat ik wel goed ben in luisteren. Luisteren vind ik fijner dan praten. In onze klant-fotograafrelatie komt dat ons beide ten goede want, zoveel te beter ik kan luisteren naar wat jouw wensen zijn, zoveel te beter gaat het eindresultaat van jouw gevraagde foto’s zijn.

Hoewel ik graag met collega’s samenwerk ben ik over het algemeen iemand die ervan geniet om alleen te werken. Op die manier kan ik mijn eigen tempo bepalen en voel ik me niet afgeleid van mijn taak. Een nadeel is dan wel weer dat het mij vaak ontgaat om vragen te stellen of raad te vragen als ik het even niet meer weet. Werkpuntje voor mezelf…

Als ik me ergens voor interesseer dan wil ik er ook graag alles over weten. Natuurlijk wil ik weten waar ik voor jou foto’s van moet maken en hoe jij wil dat die foto’s eruit komen te zien maar ik wil ook heel graag weten welk gerecht jij het liefst maakt in jouw keuken. En hoe de geschiedenis van jouw bakkerij in elkaar steekt. En waarom het jouw passie is om huizen te verkopen. Heb ik al gezegd dat ik goed kan luisteren, haha. Nog maar eens een bevestiging dat het de kwaliteit van mijn werk ten goede komt als ik luister naar jouw verhaal

Met al deze eigenschappen ben ik in staat om een gezonde klant-fotograafrelatie op te bouwen waar we allebei baat bij hebben. Als we dan in de nabije toekomst met elkaar samen kunnen zitten dan doe ik dat liever in een leuke koffietent dan in een duffe meetingroom.

Heb ik al gezegd dat ik van koffie hou? Drinks on me dan ;-)!

Joew

Stay safe

Ken

RECENT POSTS

    Laat een reactie achter