Maar ook je andere zintuigen worden verwend bij V Pizza. Eerst nog even terug naar het zintuig ‘zien’. Want niet enkel zien de pizza’s er fantastisch lekker uit, ook de zaak zelf is een pareltje om naar te kijken. Bij binnenkomst valt direct het interieur in Art Deco stijl op. Vele kleuren en texturen en alles met een luxueuze uitstraling. Zachte stoelen en banken zorgen voor een aangename zitervaring.

Je oren delen ook mee in heel de ‘V’ ervaring. De playlist wordt automatisch afgestemd op de drukte, daar hoeft niemand iets voor te doen. Op een rustig tijdstip speelt er rustige chillmuziek, wordt het wat drukker dan gaat het tempo en de volume iets de hoogte in. Het blijft echter wel nog respectabel zodat het jouw gesprek niet beïnvloed.

Eyecatcher van dienst is een levensgrote vrouwelijke engel met bliksemschichten in haar handen met daarachter een grote ‘V’ afgebeeld als Romeinse pilaren. Wat nog direct opvalt zijn de 2 grote driehoekige tafels in marmerlook. Een knipoog naar de pizzapunt?

Die ze overigens niet serveren bij V Pizza. Bij hen enkel volledige en ongesneden pizza’s. Dan kan je hem snijden zoals je zelf wil!
Alles draait natuurlijk om de pizza maar zou je hier toch toevallig even geen zin in moeten hebben dan zijn er ook enkele salades te bestellen.

Ok, terug naar de pizza’s dan. Bij het zien van de kaart (online via een QR-code) wil je ze allemaal tegelijk proeven. Zo is er inderdaad ook wel een standaard ‘Margherita‘ maar ook bijvoorbeeld eentje met rode biet genaamd ‘My Favorite Beet‘. Of wat dacht je van deze: salami, honing, mozzarella, rode ui, chilivlokken, grana pandano, rosemarijn en tijm oftewel ‘Bee Sting‘. Mijn favoriet toch wel. Ondanks de luxueuze uitstraling van de zaak zijn de pizza’s democratisch geprijsd. Is je beurs echter iets dieper en wil je een nog verfijndere smaak, er is er ook eentje met zwarte truffel.

En kan je helemaal niet genoeg krijgen van pizza dan is er ook nog een pizza met yoghurt, blauwe bessen en cookie crumbles als dessert. Om te delen met je tafelgenoten of gewoon voor jezelf.