Als culinair lifestyle fotograaf werk ik op vraag voor bepaalde klanten en/of organisaties die een link hebben met het culinaire. Voor hen doe ik steeds mijn uiterste best om ze te voorzien van aantrekkelijke, unieke en sprekende beelden die zorgen voor vele ooh’s en aah’s bij iedereen die deze beelden te zien krijgt.

Uiteraard heb ik ook een ideale klant! Deze zet in op een authentieke culinaire beleving voor zijn eindgebruikers (zijn klanten of gasten). Afgelopen vrijdag mocht ik werken voor mijn ideale klant. En eigenlijk moet ik ‘klanten’ zeggen, want ze waren met drie tegelijkertijd.

Op uitnodiging van Onze Lokale Helden, chef-kok Tjitze van der Dam en Betuws Wijndomein mocht ik op de locatie van laatstgenoemde de fotografie verzorgen van het event ‘Dineren in de wijngaard’.

De opzet is exact wat de naam zegt, je dineert tussen de wijnranken van een wijngaard. Dit keer werd er gedineerd bij het Betuws Wijndomein. Gastheer Diederik en gastvrouw Arina zijn al verschillende keren nationaal én internationaal in de prijzen gevallen met hun wijnen.

Een prachtige en inspirerende plek voor mij om te shooten!

De uitvoering van het viergangenmenu was in handen van chef-kok Tjitze van der Dam. Deze gezellige chef heeft heel het menu tot in de puntjes voorbereid en er valt dus geen greintje stress van hem af te lezen terwijl hij zijn 60 couverts bereidt.

Een leuke en inspirerende chef voor mij om te shooten!

De algemene organisatie was in handen van Joost en Bob van Onze Lokale Helden. Wijn en spijs liefhebbers van het eerste uur en daar schrijven ze gepassioneerd over op hun website. Joost en Bob verwelkomden mij net zoals ze hun gasten verwelkomden op het event: met open armen en met een lekker aperitief!

Aangename en inspirerende mensen voor mij om te shooten!

‘Dineren in de wijngaard’ was echt een unieke beleving met lokale en authentieke producten en dat zorgde ervoor dat ik snel in een goede flow kwam te zitten. En dat zou je terug moeten kunnen zien in de foto’s.

Er komen nog een aantal diners aan deze zomer. Wil je dit een keer mee komen beleven? Schrijf je dan in voor een van de volgende diners! Meer info vind je op de website van Onze Lokale helden.

Culinair lifestyle fotograaf
Ken Stoffels

Hey, ik ben Ken. Door mijn culinaire lifestyle foto’s vertel ik smakelijke verhalen over eten en over mensen die gepassioneerd met eten werken. Door mijn liefde voor food, fotografie en schrijven kneed ik visuele verhalen zodat jouw culinaire boodschap wordt verteld zoals het hoort, echt en authentiek!