We voelen ons allemaal overprikkeld! De wereld veranderd zo snel en wij als mens kunnen het gewoon allemaal niet meer volgen. We voelen ons oververmoeid en kunnen het niet meer aan.

Tot zover het slechte nieuws! Het goede nieuws is dat er hiervoor de perfecte remedie bestaat, namelijk: Campfire Stories!

Toen ik, in het eerste weekend van september, mijn eerste stappen zette op landgoed Roggebotstaete, ik had mijn camera nog niet eens vast, voelde ik de goede vibes al naar me toekomen. Ik zag alleen maar blije gezichten van vrolijke mensen. Mensen die op hun gemak waren. Ik kon van ze aflezen dat ze waren waar ze moesten zijn!
Zelf zat ik nog niet zo in m’n vibe. Als ik op een nieuwe plek kom waar ik moet gaan fotograferen dan heb ik gewoon even tijd nodig om te ‘aarden’.

Gelukkig is dat precies datgene wat je hier komt doen.

Campfire Stories is bijzonder, dat merk je als je hier even ronddartelt. Het is een 3-daagse vakantie, een festival én een therapiesessie in één.
Ik werd meteen ondergedompeld in de liefdevolle vibes van de bezoekers, de gastsprekers, de organisatie én alle chef-koks. Mensenlief, wat een massa gepassioneerde chef-koks die tijdens dit geweldige event zorgen dat alle aanwezigen worden verwend met de lekkerste gerechten.

Als culinair fotograaf legde ik deze gerechten op beeld vast en tegelijk focuste ik me ook op de chefs die al deze lekkernijen aan het bereiden waren. Ook pikte ik hier en daar een stukje van een (culinaire) workshop mee. Zo had ik een leuke mix van statische foodfoto’s én actiebeelden. Om Campfire Stories ook nog vanuit de lucht te zien sloot ik mijn shoot af met enkele droneshots.

Volledig herbronnen en met mezelf in verbinding keerde ik, met genoeg beeldmateriaal om mijn portfolio aan te vullen, weer huiswaarts.