5 augustus 2020

Nu de vakantie voorbij is… knallen maar met die onderneming!

Zo, jullie hebben me twee weken niet gehoord en amper gezien op sociale media. Jullie moeten me zeker heel erg gemist hebben, haha! Gelukkig ben ik nu weer terug en ga ik er stevig tegenaan gaan met mijn fotografie onderneming. Maar eerst wat leuke vakantieverhalen delen hoor…

Het was heerlijk vertoeven gedurende twee weken in het Nederlandse Zeeland. Samen met mijn vriendin Debby en onze hond Guy verbleven we op camping ’t Wekken in Kerkwerve. Een hele fijne plek met niet echt veel campingplekken (stuk of 25 denk ik) maar ze zijn wel erg ruim. Ze zijn ook voorzien van stroom en water. En tussen jou plekje en dat van je buren is een haag aangeplant. Dus je zit lekker op jezelf met voldoende privacy.  De camping is leuk ingedeeld en heeft een aardig groot speelveld voor kinderen achteraan en een grote schuur om eventueel je (elektrische) fiets te zetten vooraan. Tussen de schuur en het speelveld liggen de camingplekken. Wij gingen met de tent maar elke plek is ook groot genoeg om met een camper te staan. Sanitair is heel erg proper. Uitbaters zijn Johan en Janine en dat zijn hele lieve mensen. Geen vraag is hen teveel en ze zorgen ervoor dat jou verblijf probleemloos verloopt. Tot zover de review van onze camping.

Wat hebben we zoal allemaal gedaan tijdens onze vakantie? Genoeg eigenlijk maar wat we vooral gedaan hebben is gechilled. Lekker chillen op de camping en op het strand, gebarbecued, ijsjes gegeten, geweldige wandelingen gemaakt (op het strand en in het bos), stadjes en dorpjes bezocht en last but not least elke avond genetflixt , haha. We hadden gehoopt zonder te kunnen maar we zijn een beetje verslaafd aan ‘24’ op Netflix. Een serie die we beiden vroeger al wel gezien hadden maar het is superleuk om te terug opnieuw te bekijken. Bedankt Netflix om ‘24’ online te zetten.

En nu is mijn vakantie dus ten einde en kan ik terug aan het werk. Keihard knallen ga ik ook want ik heb veel plannen. Mijn fotografieonderneming moet gaan groeien dus ik ga daar alles aan doen om dat te laten gebeuren. Ik heb mezelf dan ook als doel gesteld dat ik tegen het einde van dit jaar een stabiel netwerk kan onderhouden waarin marketingbureaus en voedingsbedrijven zitten zodat deze mij kunnen contacteren wanneer ze smakelijke foodfoto’s nodig hebben. Mijn plan is om deze ondernemingen te bellen en te mailen en zo met hen contacten te onderhouden.

Jouw hulp kan ik daarin ook zeker gebruiken. Ben jij of ken jij ondernemingen die helemaal wild worden van mooie foodfoto’s, aarzel dan niet om ze met mijn in contact te brengen. Of heb jij tips voor mij om zulke ondernemingen makkelijker te bereiken, please let me know! Mijn dank voor u zal eeuwig zijn. Hoor ik snel van je?

Dan ga ik nu aan de slag want er is veel te doen.

Joew

Stay safe

Ken

RECENT POSTS

    Laat een reactie achter