13 mei 2020

Ik heb het licht gezien


Normaal gezien zou ik het in mijn eerste post gehad hebben over hoe 2020 mijn jaar zou worden. Ik had er al bijna een hele blog over geschreven. Maar door de huidige situatie lijkt de tijd toch even stil te staan nu. En omdat ik ook niet immuun ben voor angst en onzekerheid en even moest wennen aan deze nieuwe situatie, is het er bij mij toch overgeschoten om vanaf het begin van 2020 het jaar voor mezelf te claimen. Nu ik onze nieuwe wereld stilaan gewoon begin te worden is het tijd om deze te omarmen en gewoon weer aan de slag te gaan en om toch van 2020 mijn jaar te maken.

Het had anders wel een mooi onderwerp geweest om mee te beginnen bloggen: een nieuw jaar, een nieuwe start.
Letterlijk, want vorig jaar was een erg heftig jaar voor mij. 2019 heeft zonder twijfel voor een kantelpunt in mijn leven gezorgd. Een zwaar ongeluk op m’n werk waarbij mijn rechterhand zwaar beschadigd raakte (waar ik in één van mijn volgende blogs nog uitgebreid over ga vertellen) heeft ervoor gezorgd dat mijn ogen geopend werden en dat ik het licht zag.

Vanaf toen was God nog het enige waar ik voor wilde leven. Eeeuhhhm no, haha grapje hoor.

Maar mijn ogen stonden dus open, en mijn mindset veranderde. Van de persoon die op zich best wel gelukkig was in z’n job, maar toch niet met een voldaan gevoel thuiskwam van z’n werk ben ik veranderd in iemand die de rest van z’n leven wil doen wat ie graag doet.

Wat wil ik niet meer doen?
Ik wil helemaal niet meer naar ‘m’n werk gaan’. Ik wil niet meer in shiften werken tussen dit uur en dat uur.
Ik wil niet meer tussen vier muren zitten zonder dat ik buiten kan kijken.

Maar Ken, wat wil je dan wel?
Ik wil op een directere manier mensen blij maken met mijn werk.
Ik wil rechtstreeks in contact staan met mijn klant.
Ik wil werken wanneer het mij uitkomt.
En ik wil ook meer tijd om mezelf te ontwikkelen in de dingen die ik het liefste doe (da’s ook voer voor een andere blogpost).

Ik maak graag foto’s!

Waarom maak ik zo graag foto’s dat ik er mijn beroep van wil maken? Ik kan er mijn creatieve ei in kwijt. Het stimuleert me om op een andere manier naar dingen te kijken. Fotografie laat me ook toe om na te denken over hoe ik iets op beeld wil zetten. En die gevoelens die ik daarbij krijg laten mij met veel plezier en met een brede smile uit bed komen ’s ochtends.

Deze website gaat over mijn avonturen, belevenissen en ervaringen als beginnend professioneel fotograaf.
En al wat me nog meer interesseert, want ik heb nogal een breed interessevlak.
Koken en bakken bijvoorbeeld, daar kan ik ook uren over babbelen.
Maar dat is voor een andere keer, voor een eerste post vind ik dit al meer dan genoeg.
Volgende keer geef ik je wat meer inkijk in de persoon die ik ben. En dat wil je zeker weten dus kom snel nog eens terug.

Joew

Stay safe

Ken Stoffels

RECENT POSTS

    Laat een reactie achter