25 mei 2021

Ik heb een nieuwe website!!

En ik ben er zo geweldig trots op! Ik heb hem ook helemaal zelf gebouwd. Echt een groot en bijzonder project was het. En ik durf mezelf gerust een schouderklopje geven want het resultaat mag gezien worden.

Het heeft me veel, héél véél, tijd gekost om een plek op het web te creëren waar ik mezelf thuis voel. Een plek waar ik mijn beste fotografisch werk kan exposeren en hierover kan bloggen. Een plek waar ik mezelf aan jou voorstel en toelicht wat ik dolgraag wil betekenen voor jou. Een plek met als doel om jou te overtuigen om mijn klant te worden.

Maar laat me je eerst een rondleiding geven door mijn nieuwe site.

Om te beginnen mijn homepage. Ik vind deze zo geweldig cool! Een fullscreen fotoslider die ten volle demonstreert waar deze site om draait: Culinaire fotografie! De foto’s sliden automatisch dus je kan lekker achterover leunen en genieten van alles wat voorbij komt. Wil je er echter toch sneller door scrollen dan kan je rechts op de foto klikken. Mijn hele website is full responsive dus op alle apparaten goed te bekijken maar toch stel ik voor om hem te bekijken op je desktop/laptop of op mobiel in de landschapsmodus.

Bovenaan is het menu te vinden en dat bestaat uit volgende items:

!!Lanceringsaanbod!!

Dit is een tijdelijk onderdeel van mijn menu. Omdat ik zo trots ben op mijn website ben ik uiteraard in een enorm goeie en vrijgevige bui. Daarom geef ik de eerste maanden na de lancering een dikke korting op jouw volgende fotoshoot. Vooruit, klik er (via de homepage) maar eens op om uit te vinden hoeveel die korting bedraagt.

Portfolio

Hier exposeer ik mijn fotografisch werk. De foto’s staan in een mediagalerij en zijn al relatief groot afgebeeld zodat je ze gelijk duidelijk ziet. Je kan ook klikken op een foto om deze nog groter te maken. Met de pijltjestoetsen of met je muis kan je dan verder naar de volgende of vorige foto.

Fotografie

Dit menu item is onderverdeeld in 2 submenu’s: Culinaire fotografie en zakelijke portret

Mijn core business is het maken van culinaire foto’s en zakelijke portretten voor de (culinaire) bedrijfswereld. Op deze pagina’s vertel ik wat ik doe, hoe ik dat doe en voor wie ik dat doe. En als je prijs belangrijk vindt, vind je op deze pagina hier een indicatie van. Hier vind je dus heel veel belangrijke informatie. Volgens mij ben ik met deze pagina’s het langst bezig geweest.

Blog

Ik blijf het belangrijk vinden om mijn verhalen en ervaringen te delen met jou. Ik vind het trouwens ook gewoon leuk om te bloggen. Daarom blijf ik het doen en die vind je dus op deze pagina, waar als alles goed is jij je nu op dit eigenste moment bevindt.

Over Ken

Hier vind je meer informatie over mezelf. Wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Mijn hobby’s en passies. En meer persoonlijke foto’s. Super interessant!

Contact

Krijg je al zin om me te contacteren? Wil je al een samenwerking met mij aangaan? Of wil je gewoon goeiedag zeggen? Dat kan allemaal via mijn contactpagina. Je vindt er alles wat je nodig hebt om mij te bereiken, en anders vraag je het maar 😉

En ook nog:

Social Media

Ik heb hier enkele buttons toegevoegd naar mijn social mediakanalen. Je wordt hier doorgelinkt naar mijn Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest.


En dat was het dan, de rondleiding door mijn nieuwe website. Wat vinden jullie ervan? Laat het me gerust weten hieronder in een comment of stuur me een berichtje.

Ik wil langs deze weg nog even Bart van DH Webcreation ontzettend hard bedanken voor het voorbereidend werk wat hij gedaan heeft om mij op WordPress te zetten en om mijn oude domeinnaam terug te halen bij mijn vorige websitebuilder. Topwerk Bart, bedankt!

Hopelijk genieten jullie ook ten volle van mijn nieuwe website. Kijk gerust heel de site een door en kom maar weer terug wanneer jullie willen. Jullie zijn hier altijd welkom.

…En pak zeker die lanceringskorting 😉

Tot snel!

Joew

Stay safe

Ken

RECENT POSTS

    Laat een reactie achter