culinaire fotografie

Culinaire fotografie

Hey
Je bent hier terecht gekomen omdat je meer wil weten over foodfotografie. Misschien ben je wel op zoek naar een culinair fotograaf? Iemand die ervoor kan zorgen dat jouw ‘food’ adembenemend en onweerstaanbaar in beeld wordt gebracht.

Wel, ik kan je daar zeker bij helpen. En niet enkel voor je foodfoto’s. Voor al jouw wensen bestaat er een oplossing.

Of je nu een restaurantuitbater bent, een detail- of groothandelaar in voeding, een supermarkt, een merk, een magazine of een (startende) foodblogger, de kracht van een goede foto mag je zeker niet onderschatten!

"Aantrekkelijke foto's boeien, informeren, verleiden en doen verkopen!!"

Ben je steeds met honderd dingen tegelijk bezig om je eigen zaak kwalitatief uit te bouwen en heb je geen tijd, materiaal of kennis om zelf die onweerstaanbaar smakelijke foto’s te maken voor je socials, website of reclamecampagnes? Ga dan een samenwerking met een culinair fotograaf aan om jouw foodverhaal te vertellen.

Het is mijn job als fotograaf om jou en je visie te leren kennen en het tot leven te brengen. Daarom is het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan. Dit kan face to face maar ook online via Zoom. Indien nodig volgt er een locatie bezoek. We werken samen aan een moodboard, bespreken welke props je graag mee in je beeld hebt en we stellen een shoot-programma op. Tijdens de shoot hebben we ongetwijfeld een hoop plezier en dat zet zich na de shoot ook door want dan ontvang je alle, door ons samen selecteerde, foto’s die je onbeperkt kan gebruiken.

Voor wie?

Foodbloggers

Je literaire skills als foodblogger zijn weergaloos maar je mist toch die fotografische kennis om verrukkelijke foto’s te maken die bij je verhaal passen. Ik help je graag met het opfrissen van je blog!

Deze tip geef ik je alvast mee: je lezers willen ook foto’s van jezelf in actie zien…

Horecaondernemers

Jij als eigenaar van een restaurant, café of cateringservice bent natuurlijk trots op de zaak die je hebt op- en uitgebouwd. En dat mag gezien worden! Je wil dit laten zien met sprankelende foto’s op je website en social media. Laat mij je hierbij helpen. Met de grootste zorg zet ik jouw gerechten, je personeel en je interieur op de foto. Zo kan je klant jouw zaak al beleven van zodra ze je website bezoeken.

Uitgevers

Ben je een magazine- of kookboekuitgever en zoek je smakelijke foto’s en recepten om te publiceren? Contacteer me dan gerust. Koken en bakken zijn ook passies van me. Ik fotografeer dan ook regelmatig mijn eigen culinaire creaties. In mijn portfolio vind je hier meer voorbeelden van.

KEN08319-bewerkt

Product-/ receptontwikkelaars

Zit je nieuwe (duurzame) product in de ontwikkelingsfase en voel je dat de tijd rijp is om met een promotiecampagne te beginnen? Met veel plezier zet ik jouw wensen om in krachtige beelden zodat jouw nieuwe product de aandacht krijgt die het verdient.

Iedereen die op een professionele manier met eten bezig is

Heb je een winkel waarin je voeding verkoopt?
Of een foodtruck met zelfgemaakte lekkernijen? Teel jij gezonde (biologische) groenten en/of fruit? Maak je de lekkerste kaas van de streek?
Of ben je een nieuw bier aan het brouwen waar je de wereld mee gaat veroveren…
Noem het op, voor iedereen die actief met food bezig is sta ik met mijn camera paraat om jouw product de aandacht te geven die het verdient.

Wat kost het?

Mijn prioriteit is om jou unieke foto’s te bezorgen van hoogwaardige kwaliteit.
Met het meeste plezier steek ik dan ook mijn tijd en moeite in onze samenwerking zodat die kwaliteit voor jou ook zichtbaar wordt.

"Van een grondige voorbereiding naar een nauwkeurige shoot en zo door naar een vlekkeloze nabewerking"

Dit kost mij tijd. Voor de tijd die ik spendeer aan jouw project hanteer ik een richtprijs van tussen de €70-€100 per uur.
Elk project is echter anders en jouw wensen verschillen in die van mijn vorige klant. Contacteer me daarom voor een offerte op maat.

Ik ben een positief en meegaand persoon met een goeie portie creativiteit. Als je interesse hebt om met mij samen te werken, bel of mail me dan.